Ett nytt liv i Guds verklighet

Jesus säger: ”Den som inte blir född på nytt kan inte se Guds rike.” (Joh 3:3)

Det Gud gör, när han genomdriver sin plan för att återvinna förlorad mark i världen, det kan man inte förstå eller vara endel av om man inte förlitar sig på det som Gud gjort genom Jesus. Om vi sätter vårt hopp till detta föder Anden oss in i Guds verklighet, till ett helt nytt liv. (läs gärna hela kapitel 3)

Kom till kyrkan ikväll 19:00 eller ta tid hemma för be att Guds rike skall utbreda sig bland de som vi bor mitt bland.

Lite mer information:
Äldste i Smyrna samtalade igår om frågan om ny kyrka i Gråbo och gav ett enhälligt stöd till oss om vi bestämmer oss för att flytta till Posthuset.

Låt oss bli många som åker på årsmötet i Smyrna Gbg imorgon 14:00, bl.a. kommer Stefan Rizell att avskiljas för sin nya tjänst som Missionssekreterare. Hör av dig om du vill samåka!

Gud välsigne dig!

Mikael