Moppepasta & musikverksta

Idag fick vi möjlighet till en extra gång med Moppegänget. Vi fick så mycket mat över vid församlingens årshögtid igår att vi kunde bjuda alla på hur mycket pasta- & skinksallad och dricka de ville. Vi hade köpt stora fat från Servett i Lerum och det räckte till minst dubbelt så många som det var sagt.

Väldigt roligt att så många kunde komma och hjälpa till, dessutom fick vi musikalisk underhållning av flera av ungdomarna.

Det blev lite ”Mat, musik & medmänniskor” från 2009 i repris… Det var ju då vi först fick kontakt med ungdomarna och moppeverkstan som då var i Hjällsnässkolan samma kväll vi hyrde bamba och bjöd på mat, musik och gemenskap.

Vi gillar er skarpt, och vi tror på er. Man är alltid trött men glad efter att ha träffat er. Var rädda om er!

Mikael & Sven

Location:Pingstkyrkan Gråbo