Smyrnabloggen: Tacksamhet

Såhär skriver Malin Nyström på Smyrna-bloggen om söndagens gudstjänst i hela storförsamlingen:

Idag har vi fått vara med om en helt fantastisk gudstjänst i Smyrna! Storförsamlingen firade gudstjänst tillsammans.

För första gången någonsin (tror jag) så hade vi ingen gudstjänst kl 11 utan vi satsade på att samla hela storförsamlingen kl 15. Det var en god uppslutning och jag hoppas att det inte var alltför många som hade missat att det inte var gudstjänst kl 11 (!)

Gudstjänsten inleddes med en härlig fikastund inne i kyrksalen, innan gudstjänsten började ”på riktigt”.
Anne-Jorid Ahgnell predikade i denna sista gudstjänst med temat ”Vem är präst på din gata” – smord till tjänst.
Vi fick också vara med om en fantastisk dopförättning där nio människor döptes. I slutet av gudstjänsten välkomnade vi ca 60 st nya medlemmar…

En sådan här dag ger mersmak!

Smyrna-bloggen