21-dagars bön för Gråbo

Mellan den 9 – 29 januari bjuder vi in till 21-dagars bön inför det nya året. Bönesamlingar varje dag 19:00 i f.d. posthuset, förutom på söndagar då vi firar gudstjänst samt lördagen i lovsångshelgen den 21/1.

Vi vill be för vårt samhälle, vi vill be för vårt uppdrag som församling och vi vill be om en öppen himmel över Gråbo. Speciellt vill vi be för vårt bygge av kyrka i f.d. posthuset, utvecklingen av församlingen, fler ledare, försäljningen av vår nuvarande fastighet på Monvägen. Vi vill också be för att människor skall få vända sig till Gud och få bli räddade genom det som Jesus har gjort för var och en av oss och bli uppfyllda av Guds Helige Ande. Vi ber om öppnade dörrar för Guds budskap till oss människor i vårt samhälle och i människors liv.