Ett fördelaktigt yttre?


Just nu byggs det mycket i Gråbo och det planeras för ännu större förändringar och ännu mer byggnation. Och det är fantastiskt roligt att det satsas inför framtiden i vårt samhälle – men vad händer under ytan? Räcker det att vi får nya byggnader? Nej det är viktigt vad som händer på insidan, både i byggnaderna men också i oss Gråbobor.

Gråboprojektet får inte stanna vid att vi får ett fördelaktigare yttre utan det är ännu viktigare vad som händer på insidan.

Och det samma gäller för dig och mig personligen – vi får inte bara fokusera på det yttre, fasader och karriär utan vi måste ta vara på vårt inre, vårt hjärta.

Jesus säger: ”Är någon törstig, så kom till mig och drick. Den som tror på mig, ur hans inre skall flyta strömmar av levande vatten, som skriften säger.” Detta sade han om Anden, som de som trodde på honom skulle få. (Johannesevangeliet 7:37-39)

Jesus vill bygga upp oss inifrån, han vill ge oss liv på insidan. Se till så att du inte bara satsar på det som syns i ditt liv – utan att du går till honom som vill möta din innersta törst.

Jesus vill ge dig en källa av liv som flödar över.

Gud välsigne dig!
Gud välsigne Gråbo!

Mikael

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *