Alla välkomnas till invigningen av Centrumkyrkan

Nu på söndag, den 18 november klockan 16:00 hälsar vi alla välkomna på invigningen av Centrumkyrkan. Med vår föreståndare Urban Ringbäck, kommunalråd Anna-Lena Holberg, kyrkoherde Mattias Algotsson, ungdomspastor Noomie Höglund och vår pastor Mikael Tilly. Sång av Sanna Välipakka med team & sånggruppen Maracas light, dans av Vibeke Gundersen. Insamling till bygget. Efteråt servering och husesyn.

En reaktion på ”Alla välkomnas till invigningen av Centrumkyrkan”

1. Hallo med hälsning från södertälje och stor välsignelse över er med Guds omsorg och seger in Jesus blod frälsning til alla som Herren kallar och låt sjuka bli helad och ensamma finna vän Jesus och utgjutning av den Heliga Anden över oss just idag och in morgon in nådens kärlek ,i Kristus tack var välsigant keijo södertälje