Belton och Sarah hälsades välkomna till Gråbo

BeltonSarah800x600px

Belton och Sarah Mubiru hälsades välkomna till Gråbo i gudstjänsten i Centrumkyrkan idag. Belton går nu in i tjänst som evangelist i Gråbo och skall arbeta med att möta Gråbobor på torsdagar och lördagar. Det blev en fin stund med hälsningar och förbön för Belton och Sarah.

Varje torsdag eftermiddag 13-16 så är Centrumkyrkan öppen för alla som vill, då finns Belton där tillsammans med pastor Mikael Tilly. Varannan tordagskväll är Belton med fram till 21:00 i det öppna kafét. Varannan lördag mellan 11:00-14:00 kommer Belton också att vara på Mjörnbotorget för att möta Gråbobor. Dessutom kommer han även att vara med vid en gudstjänst i månaden på söndagar i Centrumkyrkan.

– Jag glädjer sig över att få Belton som kollega i Gråbo och ser fram emot att samarbeta med honom för att visa Guds kärlek till Gråboborna, säger Mikael Tilly.

Belton800x600px

Belton sjöng låten ”Nuf´love” i gudstjänsten om Guds kärlek.

En reaktion på ”Belton och Sarah hälsades välkomna till Gråbo”