Hans David Alperud

”Vad rör det dig? Följ du mig!” av Hans David Alperud

Hans David Alperud

Johannesevangeliet 21:19-23

Sedan sade Jesus till honom:”Följ mig!” Petrus vände sig om och fick se att den lärjunge som Jesus älskade följde efter. Det var han som vid måltiden hade legat vid Jesu sida och frågat:”Herre, vem är det som skall förråda dig?” När Petrus fick se honom, frågade han Jesus:”Herre, hur blir det med honom?” Jesus svarade:”Om jag vill att han skall vara kvar tills jag kommer, vad rör det dig? Följ du mig!” Så kom det ryktet ut bland bröderna att den lärjungen inte skulle dö. Men Jesus hade inte sagt till honom att han inte skulle dö, utan:”Om jag vill att han skall vara kvar tills jag kommer, vad rör det dig?”

Play

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *