Ge en gåva

Vår verksamhet finansieras med frivilliga gåvor och vi är väldigt tacksamma för om du vill vara med att stödja det Centrumkyrkan gör i Gråbo och i Lerums kommun.

Kontokort
Om du vill ge en gåva via kontokort så kan du använda en tjänst hos vår moderförsamling Smyrna Göteborg. Där är det viktigt att du väljer att du vill ge till Gråbo för att det skall komma till oss. Ge gåva via kontokort…

Bankgiro
Om du vill ge en gåva genom ett betala in på vårt bankgiro-konto så anger du ”Centrumkyrkan Gråbo” som mottagare och bankgironummer 5592-5473.

Swish
Du kan använda swish på din smartphone till att ge en gåva, vårt Swishnummer är: 123 588 1644, märk gåvan till församlingens verksamhet med ”Gråbo” och till vårt missionsarbete med ”Gråbo Mission”.

Kontant
Varje söndag så gör vi en insamling i vår huvudgudstjänst till församlingens verksamhet, du är alltid välkommen att komma och dela gemenskapen. Och då finns det också möjlighet att ge en gåva – men det är naturligtvis inget krav, utan frivilligt.