Mötesplats i Posthuset

”Pingstkyrkan bjuder in dig till ett samtal om att skapa en mötesplats i Posthuset Gråbo”

Posthuset har alltid varit Gråbos lokal, och vi vill öppna den så att den blir till nytta för vårt samhälle. Vårt mål är att skapa en mötesplats mitt i Gråbo dit det är lätt att komma och där man känner sig välkommen. Vi inbjuder alla, både organisationer och enskilda till samtal om hur Posthuset på bästa sätt skall bli ett verktyg för en positiv utveckling i Gråbo. Det samtalet blir viktigt när vi bestämmer vilken verksamhet vi ska fylla lokalerna med.

Som församling vill vi stå mitt i samhället, tillsammans med alla våra medmänniskor, för att dela vardagen, festen och livet tillsammans. Vi är tacksamma för det förtroende vi fått att finnas till för unga människor genom bland annat Discover och Moppeverkstan, och att vi fått samarbeta med många kring Nationaldagsfirande och kafésamlingar.

Tillsammans med de två andra församlingarna i Gråbo delar vi ett uppdrag att finnas till för alla människor, alla generationer, alla nationaliteter, kvinnor och män, rika och fattiga, svaga och starka.

Vill du vara med och bygga upp nya samarbeten för Gråbos bästa? Skriv ner dina idéer och kommentarer längst ned på denna sidan! Vi kommer även att finnas i Posthuset under helgen den 1-3 april och då är du välkommen på en kopp kaffe och ett samtal om Posthuset och vad Gråbo behöver, och där kan du också skriva ner dina förslag om hur Posthuset kan användas på bästa sätt.

Följ gärna bygget via vår ”bygg-blogg”!

För Jesus & Gråbo!
Mikael Tilly