pingst.se: Ny kyrka invigs i Gråbo

Nu till helgen invigs den nya Centrumkyrkan i Gråbo. Församlingen, som är en enhet inom Smyrnaförsamlingen i Göteborg, har köpt och gjort en total ombyggnad av det före detta posthuset mitt i centrum av Gråbo.

Församlingsgruppen, som består av cirka 50 aktiva personer, har sedan 2005 gjort en spännande resa. Från tankar på nedläggning tills nu, då man inviger en ny kyrka och känner att man fått en tydlig plats i samhället.
Församlingen inledde sin resa med att ställa sig frågan ”Vem skulle sakna oss om vi inte fanns kvar” och den utmananande frågan ledde medlemmarna in på att engagera sig för barn och unga i sitt närsamhälle.
Ingivningsgudstänsten av den nya Centrumkyrkan hålls klockan 16.00 på söndag. Adressen är Mjörnbotorget 2. Församlingens pastor heter Mikael Tilly.

Läs på pingst.se…