Missionsfest med smak av Indien

Missionsfest17mars

Varmt välkommen till en eftermiddag imorgon, söndag 17 mars 16:00, med fokus med smak av Indien. Vi får besök av Joseph Andersson som driver ett viktigt arbete i Bangalore i Indien, genom Sunshine Child Village. De beskriver det såhär:

I Bangalore i Indien finns många föräldralösa barn och barn från fattiga familjer som lever i misär och riskerar att bli gatubarn. Många barn lever utan föräldrar eller med alkoholiserade eller fängslade föräldrar, barn riskerar att giftas bort, hamna i barnarbete eller prostitution och många fattiga barn får inte gå i skolan. Därför har vi startat familjehemmet Sunshine Child Village i Bangalore där vi tar hand om några av dessa barn och ger dem en trygg tillvaro så att de kan leva ett normalt liv.

Kom och lyssna till Josephs berättelse och bli inspirerad! Dessutom kommer Kerstin Rosén som nyss kommit hem från en resa i Laos, i Sydostasien. Hon skall dela med sig av sina erfarenheter och upplevelser. Vi kommer även göra en insamling till det missionsarbete som Centrumkyrkan är med att stödjer och som du gärna får vara med att stödja om du vill.

Mot slutet blir det servering med förstärkt fika med smaker från Indien.

Kom och låt dig inspireras!

Mikael Tilly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *