DARE den 24-26 oktober

DARE

Vet du egentligen vad mission är och vad det skulle kunna innebära för dig? För att få inspiration och möjlighet att prata med människor som har tagit ett steg ut med sin tro så häng med till DARE nästa helg, den 24-26:e oktober i Centrumkyrkan Gråbo.

DARE
…är en konferens för dig mellan 15 och 30 år som vill gå vidare i din relation med Gud. Att leva ett liv i Jesu fotspår är det mest spännande äventyr man kan tänka sig. Men vad innebär det att ta nästa steg? Välkommen till en fantastisk helg med inspirerande talare! Ta del av livsberättelser och finn verktyg för ditt äventyr. Konferensen startar fredag 24 oktober kl 20:00 och avslutas med förmiddagsgudstjänst söndag 26 oktober.

Plats
Centrumkyrkan Gråbo, Mjörnbotorget 2, 443 42 Gråbo. Att åka kollektivt dit är en smidig 30-40 minuters bussresa från Göteborgs C till Gråbo busstation, som ligger precis intill Centrumkyrkan. Det finns också gott om gratis parkeringsplatser.

Övernattning
Att vara på konferens är en helhetsupplevelse. Häng med på övernattningen så får vi mer tid tillsammans och en ännu bättre helg. Kom ihåg att ta med sovsäck, kudde, liggunderlag och necessär!

Pris
Vid övernattning ingår sovplats och all mat under hela helgen, och kostar 255 kr.
Om du bara vill vara med dagtid lördag och söndag, ingår lunch, middag och fika för 195 kr.

Anmäl dig till Dare genom att skicka ett mail till: anmalan@smyrna.se
Namn, ålder, telefon, epost, om du vill övernatta i Missionskyrkan och om du önskar eventuell specialkost, samt övrigt du tycker vi behöver känna till.

Frågor? Kontakta Peter Lewin på 0731-80 65 59, peter.lewin@smyrna.se eller Stefan Rizell 0707-23 21 51, stefan.rizell@smyrna.se